loader image

Despre noi

Suntem o companie de colectare de deșeuri periculoase și nepericuloase și ne-am născut in 2018 cu misiunea de a crea un cadru prin care să putem contribui la salvarea naturii. Întrucât deșeurile ne distrug mediul, iar anual producția de plastic si hârtie atinge 700 de milioane de tone la nivel global, stoparea risipei de resurse și reciclarea nu au fost niciodată mai importante.

Rolul nostru pe piață este de a crea un pod între companiile generatoare de deșeuri din diferite industrii și companiile de reciclare, adresându-ne nevoii de a depozita și sorta deșeurile, cât și de a oferi companiilor de reciclare un cadru singular unde să poata găsi cantități semnificative de materiale reciclabile sortate.

De la fondarea noastră în 2018, ne-am creat o rețea internațională de distribuție a deșeurilor de plastic, hârtie și carton, colaborând cu firme de reciclat din Turcia, India și mai multe țări europene.

Considerăm că ambiția este un lucru care ne caracterizează. De aceea, vrem să devenim lideri în industria colectării de deșeuri în Europa de est, iar facilitatea din România este prima dintre cele 3 pe care le vom deschide in aceasta regiune.

Yürekli Global

Facem parte a Yürekli Global, una dintre cele mai mari companii turcești de colectare și sortare a deșeurilor din hârtie, carton și plastic, la momentul actual reușind să colecteze cca . 50% din deșeurile de hârtie generate de Turcia, având peste 60 de ani de experiență în domeniu.

Contactează-ne prin formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii spre serviciile noastre